Consumabile

 

Tehnologia din spatele imprimantelor dye-sublimation

 

Am să o spun cât se poate de „băbeşte” posibil. Imprimantele normale, cele cu tuş (cerneală) împrăştie pe hârtie culoare sub formă de puncte foarte mici. Noua tehnologie de care vorbesc înlocuieşte tuşul cu un fel de „celofane” colorate care sunt aşternute pe hârtie.

Sublimarea, chimic vorbind, reprezintă trecerea unei substanţe în stare gazoasă direct din cea solidă, fără a mai vizita-o pe cea lichidă. De exemplu, transformarea naftalinei este un proces de sublimare.

Imprimantele de care vorbesc folosesc cartuşe, însă nu în sensul unui recipient plin cu tuş. Cartuşul pentru imprimantele dye-sublimation conţine şi hârtia şi „celofanele” care vor fi aşternute pe aceasta. Pentru fiecare fotografie, în cartuş există o coală de hârtie şi patru sau cinci celofane CMYK (CMY), plus unul transparent de protecţie. Imprimanta încălzeşte mici părţi ale fiecărui celofan, iar culoarea aflată pe acesta se transformă în gaz. Gazul, în contact cu hârtia, se transformă la loc în solid şi se imprimă pe aceasta. Folosind temperaturi diferite de încălzire ale celofanului, se controlează cantitatea de culoare care se aşterne pe hârtie. Trecând cu fiecare dintre cele 4 sau 5 „celofane” CMYK peste hârtie, se creează astfel imaginea finală.

 

Avantaje şi dezavantaje

 

Marele avantaj îl reprezintă calitatea imaginilor. Este mult superioară imprimării cu tuş şi se apropie foarte mult de fotografiile de laborator. Aceasta deoarece, în primul rând, încălzirea nu se face în puncte, ci pe o anumită suprafaţă. Astfel, imaginea nu este compusă din mici puncte, ci conţine culoare continuă. Iar, spre deosebire de tuş care se aşează pe hârtie, sublimarea implică absorbţia culorii pe aceasta. Fotografiile obţinute prin sublimare vor fi mai rezistente în timp şi nu sunt afectate de umezeală, putând fi băgate chiar şi sub jet de apă fără a se deteriora.

DNP RX1 HS

Imprimanta foto cu sublimare DNP DS RX1 reprezinta solutia DNP pentru profesionisti: fiabilitate, costuri mici de imprimare si cost de achizitie competitiv. Capacitatea de printare intr-o forma compacta poate fi solutia ideala pentru chioscuri foto sau aplicatiile portabile.  Imprimanta foto DNP RX1 poate fi  solutia alternativa la tehnologiile de imprimare inkjet prin viteza, stabilitate a calitatii si versatilitate. Aplicatiile cele mai raspandite: Cabine foto (Photobooth), studiouri de print digital. Compatibila nativ cu suita software  DSLRbooth.

viteza de imprimare este  îmbunatatita  DS-RX1HS vă permite să imprimati  290 bc  4x6 "(10x15cm) ipe oră,  De exemplu, o '' fotografie 4x6 va fi imprimată în 15 secunde,

Imprimanta combină costurile   mici de media și capabilitățile  high-end pentru a produce frumoase printuri foto color aproape  instantaneu și economic. În același timp, ea impresionează cu capacitate mare de imprimare și dimensiunile sale compacte. DS-RX1HS este alegerea potrivită pentru chioșcuri integrate și profesioniști foto.sau pentru cei care folosesc  photoboothuri

 

Va oferim urmatoarele consumabile si accesorii pentru cabina foto oglinda:

1. stalpi aurii pt delimitare culoar cu snur si covor rosu. Se vand la set de 4 stalpi, 2 snururi si 2 m covor rosu.

2. rame foto carton pentru poze 10x15, doua culori: argintiu si auriu

3. Banda magnetica adeziva de grosime 0.4 mm. Se vinde la latime de 63 cm

4. kit hartie foto pentru 1400 poze

5. husa profesionala de transport imprimanta DNP rx1Hs

 

Galerie foto

Consumabile
Consumabile
Consumabile
Consumabile
Consumabile
Consumabile
Consumabile
Consumabile
Consumabile